Visszajelzések

Itt gyűjtöm a tanfolyammal kapcsolatos észrevételeket, véleményeket! :) Ez nekem is, másoknak is hasznos lehet! Ide kattintva tudsz írni nekem! 😉 Köszönöm :) Fru

“Kedves Fru!
Gyakran gondolok a tanfolyamra, az ott tanultakat naponta gyakorlom, eredményesen. Önbizalmam nőtt, panaszaim elmúltak. Az elért eredményt megosztom a családomban, lányom aranyér panaszai is nagyszerűen elmúltak..
Minden jót kívánok!”

“Szia Fru,
csak nagyon röviden : nalam egyaltalan nem valt be a gyakorlat sor, abszolut nem tudom a hétköznapokba beiktatni, és az érzékelések nem tul kézzel foghatoak. De ez valoszinuleg az én problémam. Egy masik, “targyiasabb” modszerrel sikerült eredményt elérnem, szexologus segitségével. Azért észben tartom arra az esetre, ha gatizmot kéne erositenem, de nalam valoszinuleg nem ez volt a gond alapvetoleg. A munkadhoz tovabbi sok sikert kivanok!”

“Nagyon köszönöm az okítást, kellemesen elfáradtam, de minden jó volt. Üdv! :)”

“Drága Fru! :) Csak meg szeretném köszönni mindazt a kedvességet amit tőled kaptam, ritka ez a mai világban. Remélem, hogy jó tanítványod voltam, és azt is remélem, hogy az eredménye is meglesz mielőbb. Ígérem szorgalmasan fogok gyakorolni, de azért úgy könnyebb volt amikor együtt csináltuk, sebaj ebben kell fejlődnöm, hogy oda tudjak így is koncentrálni”

 

Két hete kijött az aranyerem. Nagyon fájt, még a pisilés közben is, alig bírtam menni. Mivel nekem ilyen még nem volt, nagyon szenvedtem. A nőgyógyászom szteroid tartalmú krémet írt fel, amit persze nem mertem használni. Reparon, Mastu, Haemoklin stb. nem segített. Gondoltam kézbe veszem az irányítást. Kevertem magamnak steril olajat, amit kamillás lemosás után használtam. Napi két-három alkalommal csináltam mellette a gáttornát. Aztán jött a csoda. Egyre kisebb lett, megszűnt elsőként a fájdalom, majd a viszketés, aztán semmi érzés. Kb 4 nap kellett hozzá!!!

Most újra tudok ülni, menni, nem okoz nehézséget a munka.

Szóval nem hanyagolom el a gáttornát, már hozzá nőtt a reggeli visszértornához. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

“ÉRZEM A VÁLTOZÁS!! :) Nemrég vizsgáltam meg magam és elégedett vagyok az eredménnyel. A férjem is… :) Köszönöm!”

“Szülés előtt igyekeztem 2-3x hetente megcsinálni a gyakorlatokat, és ugy éreztem, hogy a vizelet incontinentiam  -annak ellenére, hogy a pocakom meg nött-. javult.”

 

 “Szia Fruzsina!

Csak megszeretnem koszonni, hogy annyi energiat fektettel a tanitasunkba. Minden reggel csinalom a gyakorlatokat es erzem,hogy egyre jobb.”

 

“Fiatal lánykorom óta küzdök a gyenge hüvelyemmel (vizeletvesztés szökdelléskor, levegő, víz beáramlása), s a szülések után ez csak fokozódott. Tornázgattam, de nem vettem igazán komolyan. Harmadik gyermekemet fél éve szültem, s mivel a fejecskéje nem akart befordulni a szülőcsatornába, az orvos kénytelen volt felnyúlni, s miközben nagy fájdalmakat éltem át, befordítani azt. Mielőtt hazaengedett volna, a vizsgálatnál kiderült, hogy a mellső hüvelyfalam egész komolyan kitüremkedik a hüvely szájon. Mivel még szeretnénk babát, azt javasolta, hogy a plasztikai műtétet az utolsó szülés után végezzük el, addig tornázzam. Keserves hónapok következtek, de már a gyermekágyban elkezdtem a tornát, s most ott tartok, hogy csak a fárasztó napok estéin, és nagyobb stressz idején érzem, hogy “kibukik”. Ha ilyenkor pisilek, mindig szépen visszahúzódik.”

 

“Kedves Fru! Nagyon korrektnek, szakszerűnek tartom az oldaladat! Köszönöm! Sokat segített nekem, aki már 57 éves vagyok,Borinál végeztem kb. 5 éve egy tanfolyamot,de elhanyagoltam a tornát s most ismét “nekiállok”.”


“Szia Fru!

Most volt az első menzeszem amit sokkal könnyebben átvészeltem mint máskor. Az intim tornádat szorgalmasan csinálom, gondolom ennek is oroszlánrésze volt ebben!
Szóval köszönöm neked! :)


“Szia Fru!

Nagyon koszonom, hogy reszt vehettem az altalad tartott tanfolyamon. Nemcsak a gyakorlatokat sajatitottam el, ezzel kiteljesitve regebbre visszanyulo erdeklodesemet, hanem egy nagyon intenziv, befele figyelo, elmelkedo es lelkesito hetvege all mogottem. :)
Nagyon orulok, hogy teged valasztottalak, hiszen az egesz trening, a beszelgetesek hangulatat atszotte a szemelyiseged, oldotta teve a legkort.
Gyakorlas kozben pedig probalom visszaidezni, ahogy az instrukciokat mondod, ez noveli a koncentraciomat. :)
Kivancsian varom a fejlodest, remelem, nehany het mulva majd beszamolhatok arrol, hogy mennyivel erosebb lettem. :)
Tovabbi szep napokat! Udv, Bori”

“Hólyagsérvvel diagnosztizáltak 1 éve, szenvedtem a szörnyű fájdalomtól és a rossz komfortérzettől, már majdnem műteni kellet amikor olvastam  az interneten a tornáról. Megvásároltam a dvd kazettát  és minden nap 1 órán keresztül végzem a gyakorlatokat. Az állapotomban  szemmel láttam, ahogy az előboltosult hólyag visszafele fejlődött és már nem voltak a feszítő gyötrő fájdalmaim. Remélem  tovább fogok javulni és nem kell éjszaka  többször kimennem. Sok nő nem is gondolja hogy egy kis odafigyeléssel  mennyi  problémát  megszüntethet/ feszítő fájdalom, rossz komfortérzet, nyilalás, végbél-és gát közötti fájdalom  kiboltosulás, vizeletszivárgás,  szexuális probléma,  ennek révén párkapcsolat veszélyeztetés ,vizelettartási probléma, állandó gyulladás/ hüvely, hólyag, húgycső, szeméremajak és szeméremtest,/ hónapokig antibiotikummal kezeltek  mert azt mondta a nőgyógyász hogy megnagyobbodott nyirokcsomókat észlel holott az már a hólyagom kitüremkedése volt a hátsó hüvelyfalba, természetesen   vitaminok tömkelegét és ezüstkolloidot is  szedtem mert azt hittem  valami baktérium vagy vírus támadta meg szervezetem. Pillanatnyilag jó volt aztán mikor nem szedtem újra kezdődtek a problémák, hát pesrze, mert szervi probléma okozta az egészet ,a medence és egyéb alsó hasüregben  lévő izmok  gyengesége miatt , amióta    tornázom  megszűntek a fájdalmaim nincs az arcomon az állandó gyötörtség  jele újra járok közösségbe moziba színházba  stb… és a  szeméremtest is a  normális állapotba került vissza.

Még egy javaslat:  a stressz és  rossz párkapcsolat  elősegíti a betegséget aki arra hajlamos,  tehát  figyelem Hölgyek! úgy érzik,   hogy e két  helyen valami nincs rendben? legyenek bátrak és váltsanak . :)


Szia Fru :)))) !
Nagyon színes, és érdekes az oldalad, a cikkeid szakszerűek, tartalmasak, érthetőek!!
És ami még plusz, a személyiségedet is tükrözi!!
Én gyakran fogom látogatni, és másoknak is ajánlom! 😀
GRATULÁLOK!!!!!!! 😀 😀 😀