Love moon betét

Winalite – Love Moon
gyógyító anionos betét , megelőző hatással .

Nemrég tűnt fel a piacon a Winalite kínai vállalat új terméke, aminek a neve

„Sugárzó hold“ (Love Moon) – Winalite.

A női szervezet fiziológiai szükségletei idején a menstruációs betét egy pótolhatatlan kellék. De helytelen használata több problémát is okozhat a testnek. Tudatosítanunk kell, hogy a menstruációs folyadék, amelyben nagy az organikus szubsztanciák koncentrációja, ideális környezetté válik a baktériumok szaporodására. Két óra betéthasználat során megnövekedik a számuk 100db/cm2, és ez percenként több lesz, ezért kellemetlen érzés és szag keletkezik. A baktériumok, elszaporodása gyakran okozhat gyulladásokat, mint pl. méhgyulladást, méhnyak gyulladást, vagy a vizeleti utak gyulladását. Ezeknek a következményeiként gyakran lehet rosszullét, ami akár ájuláshoz is vezethet. Enyhébb esetekben láz, folyások, alhas fájdalmak, gyakori vagy fájdalmas vizelés. Bekövetkezhet a szervezet legyengülése, de a következményei még sokkal súlyosabbak is lehetnek. Hogy ne következzen be a baktériumok bejutása a nemi- és vizeleti rendszerbe, ahhoz  szükséges lenne a betétek cseréje minden 20 percben.

A mai felgyorsult világban minden nő olyan higiéniáról álmodozik, amely minden nap megadja neki az egészséges, energikus komfortérzést. Sok év kutatás  után , a „Shen Zhen Winalite technology “ munkatársainak sikerült „ Love Moon “ márkanéven olyan menstruációs és intim betéteket kifejleszteni, amelyek tartalmaznak egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező anionos réteget is .

Mi is az anion?    Az anion a negatív töltésű levegő részecske egy atomi összetevője. Frissességet érzünk az erdőben vagy tavasszal, amikor is az anion mennyiség bőséges. Egy atom anionná válik elektron felvételkor, míg pozitív ionná válik elektron leadáskor.   Az anion elősegíti a sejtanyagcserét, növeli az életerőt és étvágyat, tisztítja a vért és nyugtatja az idegeket, ezért a levegő vitaminjának is nevezik. Az erdőben, tavasszal, vízesésnél vagy tengerparton 800 – 2000 anion/cm3 a levegő anion tartalma. Anionban gazdag helyen frissnek érezzük a levegőt.

Mit tesz az anion? Amikor a levegő anion mennyisége meghaladja az 1000 anion/cm3 értéket, az alfa hullámok késztetik az agyat az idegesség és feszültség feloldására, amelyek az asztma és migrén fő okai. Szabályozza a serotonin és szabad histamin kiválasztást, elősegítve a szellemi aktivitást és feszültségoldást. A levegő anion mennyisége jelentősen befolyásolja az egészségi állapotot és a gyógyulási folyamatokat.

A vér tisztítása.   Az anion növeli a vérben található ásványi összetevők (kalcium, nátrium, kálium) arányát, és ezzel az alkalizálással tisztítja a vért.

Sejt aktivizálás.  Amikor az anionok száma nő a vérben, az anyagok elektromos változása előnyösen hat a sejtmembránra. Ez alkalizálja és tisztítja a vért.

Immunrendszer erősítés.  Amikor az anionok száma nő a vérben, a gamma globulin mennyiség szintén nő a vérben. Ez megnöveli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben. Ezért az anion terápia gyógyító hatása nagyon jelentős.

Központi idegrendszer szabályozása.  Az anionok szabályozzák a központi idegrendszert, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és segít minket pozitívan gondolkozni és érezni. Az anion élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, javítva azok működését, növelve az életerőt.

Szóval az anionok pótolhatatlan segítőink az emberi egészség megerősítésében és az élet meghosszabbításában. Az anionok számától függően az emberek sokáig élnek és egészségesek egész  életük során.
Miben másak a „ Love Moon “ menstruációs és intim betétek ?

1. A világon először a „ Love Moon “ betétekbe lett beépítve a szabadalmazott anionos felület, ami  akár 5000aniont/cm3 képes aktiválni 12 órán keresztül. A jól bevált jin – jang elv lett felhasználva, egy új, biofotonos szinten, amelyben az anionok aktiválásában a főszereplők a lábak. Milyen egyszerű és zseniális! A lábak súrolódása örvénylő energiát okoz és aktiválja a szellemtest holografikus leképzését, amely ezután megújítja először a szellemi és utána a fizikai öngyógyító képességet is.

2. A másik fontos tulajdonsága a csakrák és a kundalíni harmonizálása, energetizálása.

3. A harmadik különleges hatása az endokrin rendszer területén jelentkezik. Rendeződik a petefészek hormonális háttere, megújul a mellékvese, és közvetve a pajzsmirigy működése is.

4. Az anionos felületű betétek nem csak semlegesítik a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, de magasfrekvenciájú rezgésükkel likvidálják a parazitikus mikroflórát, segítve a húgycső, húgyhólyag,  nemi szervek védelmét a fertőzésekkel szemben főleg a menstruáció, a terhesség alatt, elvetélés, szülés és különböző altáji műtétek után. Nőknél, férfiaknál egyaránt segít megoldania a végbélproblémákat.

A „Love Moon“ gyógyító betétek alaptulajdonságai

 • Nem tartalmaznak kémiai és mérgező anyagokat.
 • A betéteknek nincsenek mellékhatásai, korlátozás nélkül használhatók.
 • Biológiailag lebomló anyagokból készülnek.
 • Légáteresztők, ezért nagy komfortérzéssel viselhetők.
 • Szabad mozgást biztosítanak.
 • · A „ Love Moon “ betétek használatával növekszik az egészséges életstílus kultúrája!
 • A termék hermetikusan van csomagolva hogy védve legyen a baktériumok behatolása ellen.
 • Gyártás közben szigoruan be van tartva a GB 150702002 higiénikus norma.
 • Az egész gyártási és tárolási folyamat az MKC 9001 (ISO 9001) normának felel meg.A  „Love Moon“ hét rétegből áll :
 1. Az első réteg gyártásánál nagyon vékony pamutot használnak, amely megakadályozza a bőr érintkezését a nedvességgel.
 2. Anionos felület, amely megerősítik az egészséget, immunitást, eltávolítják a testből a méreganyagokat, megsemmisítik a baktériumokat és a kellemetlen szagokat.
 3. Légáteresztő réteg szuper vékony pamutból.
 4. Nagy nedvszívó képességű anyag, mely géllé alakítja a nedvességet, és így akadályozza meg a kellemetlen ragadós érzést.
 5. Légáteresztő réteg szuper vékony pamutból.
 6. Hőstabilizáló alsó réteg, mely képes átengedni a levegőt, bebiztosítva a szellőzést, ami eltünteti a kellemetlen nedves érzést, amely a test és a betét között keletkezik.
 7. Fixáló réteg élelmiszer ragasztóból, amely alkalmazkodni tud a test mozgásához.

A “Love Moon” gyógyító betétek egységcsomagként szerezhetők be.

A doboz tartalma :

 • 10 csomag nappali betét  10 darabbal
 • 4  csomag éjjeli     betét   8  darabbal
 • 5  csomag intim    betét  30 darabbal

Kitől vehetek love moon anionos betétet? <-klikkelhetsz :)

Mert a Gátunk is Hozzánk tartozik :)